WINKELMANDJE
ITEMS 0
SUBTOTAAL €
0,00
 
 
 
 
 
 

Onze winkel in Valkenswaard.

 

In onze sfeervolle en gezellige hengelsportspeciaalzaak kan iedere sportvisser zijn hart ophalen. Of u nu recreant bent of ieder weekend langs of op het water te vinden bent…in Valkenswaard heeft u een grote kans van slagen naar datgene wat u op hengelsportgebied zoekt.

Als het gaat om karpervissen, roofvissen, vliegvissen, witvissen of zeevissen is ons assortiment zeer compleet.

Op karpergebied voeren we gerenommeerde merken als: Nash, Korda, Fox, Prologic, Shimano, Delkim, Solar, Proline, Mainline, en nog veel meer.

Tevens zijn wij exclusief Nash Dealer voor Brabant.

 

Op roofvisgebied is er een grote keuze uit hengels, molens, reels, kunstaas en klein materiaal. Alleen al op hengelgebied kunt u kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten!

Wat vliegvisgebied betreft komen zowel de beginnende als de gevorderde vliegvissers aan hun trekken. Voor de beginners zijn er de complete vliegvissets inclusief werples voor een zeer interessante prijs. Voor de gevorderde vissers is er een riante keuze uit lijnen, gereedschap en een heel scala aan hengels, reels, kleding en andere accessoires.

 

Wilt u een dagje aan de kust, op zee of gewoon lekker met de vaste hengel op witvis vissen…vraag ons deskundige personeel om advies en service.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of gewoon gezellig een keertje langskomen in Valkenswaard!

 

Openingstijden LET OP: IN JANUARI EN FEBRUARI ZIJN WIJ OP MAANDAG GESLOTEN  
Maandag 13:00 - 18:00  
Dinsdag 09:00 - 18:00  
Woensdag 09:00 - 18:00  
Donderdag 09:00 - 18:00  
Vrijdag 09:00 - 18:00  
Zaterdag 09:00 - 17:00